CZ EN SK

Hogyan szerezhetek kedvezményes kuponokat az AliExpress-en?

Ha az Aliexpress-en vásárol, már sok pénzt megtakarított. Ma a kedvezményes kuponokról lesz szó, amelyet az Aliexpressen szerezhet be.

Hogyan juthatok kedvezményes kuponokhoz?

Az Aliexpressnél kétféle kedvezménykupon található:

Az Aliexpress kuponokat közvetlenül az Aliexpress teszi közzé a www.Alibaba.com égisze alatt. alatt leggyakrabban találkozhat ilyen kuponokkal az Aliexpress által szervezett események.

A viszonteladói kuponokat közvetlenül egy adott viszonteladótól szerezheti be, és csak az adott viszonteladónál válthatja be.

Hol találok kedvezményes kuponokat?

A kedvezményes kuponok eladóinak listáját a linkre kattintva érheti el. Ezen az oldalon több száz kupon található az Aliexpress kereskedőitől. Válassza ki, melyik kupont tetszik a legjobban, és kattintson rá. A képen egy eladó látható további kuponokat kínál. A kép mellett az üzlet/eladó neve. A Fashion eladó kuponjára kattintottunk Férfi gardrób .

A kiválasztott kuponra kattintva eljut az adott eladó kuponlistájához. Válasszon egy kedvezménykupont és kattintson neki - Szerezzen kupont most .

Ekkor ezt az üzenetet fogja látni. Tájékoztat, hogy 5 USD értékű eladói utalványt kapott, és azt csak az üzletben használhatja fel ennek az eladónak. Látni fogja azt a dátumot is, ameddig a kedvezményes kupon érvényes. Ebben az esetben 2016. november 13-ig, ha Ha azonnal fel szeretné használni a kupont, kattintson a Kupon használata most lehetőségre, vagy megtekintheti a Saját kuponok megtekintése oldalon.

Bármikor megtekintheti az összes kedvezményes kupon listáját a My Aliexpress irányítópulton és a lapon Rendeléseim -> Kuponjaim . A kedvezménykuponok Aliexpress kuponokra és eladói kuponokra vannak felosztva. A kupon, amit most készítettünk lentebb láthatod. Azt javaslom, hogy ellenőrizze ezt a könyvjelzőt, mert elfelejtheti a kuponokat és azok lejáratát többé nem használhatod őket. A kupon érvényessége semmilyen módon nem hosszabbítható meg.

Az Érvényességi időszak sorban láthatja, hogy mikortól meddig érvényes a kupon. A Felhasználható jelzi, mire használhatja fel a kupont. Ebben az esetben mindent az eladó boltjából. Ebben az esetben a Kupon neve az eladó üzletének neve. És az utolsó sorban A kupon állapota Ellenőrizze, hogy a kupon érvényes-e még.