CZ EN SK

Vásárolna egy előre gyártott házat az AliExpressen?

Ma valami egészen mást és eredetit fogunk mondani mindenkinek, aki szereti az AliExpresst és annak érdekességeit. Tudjuk, hogy ez az online értékesítési platform gyakorlatilag mindent kínál: ha létezik, akkor az AliExpress-en. Az ezen az oldalon talált egyik legújabb termék azonban meglepett minket. Ezek előregyártott házak. Ez a típusú ház (beleértve a moduláris házakat és a miniházakat is) az elmúlt években egyre népszerűbb. Ez egy divatos alternatív életmód, amely kéz a kézben jár a minimalizmussal.

Előregyártott házak az AliExpressen: hogyan lehet megtalálni őket

Ebben az esetben nem olcsó és megfizethető dologról beszélünk, bár egy normál háztól eltérően látni fogja, hogy sokkal gazdaságosabbak. A házak általában eltérő értékkel rendelkeznek országtól, ingatlanoktól, építési évtől függően... Azonban nagyon nehéz találni valami tisztességeset 1000 dollárnál négyzetméterenként.

Ehhez képest a moduláris előregyártott házak sokkal olcsóbbak, és az AliExpress nem tud ellenállni nekik. Úgy tűnik, egyre több eladó kínál előre gyártott házakat eladásra az AliExpressen. Ide kattintva szűrt kereséssel találja meg őket. Alacsony költségek természetesen lehetségesek, mert a házat teljes egészében demóban küldjük, és az eladó utasításai szerint kell összeszerelnünk. Nem is tartalmaznak szerkezetet, közvetlenül a talajra helyezik őket. Néhányan azonban WC-t is tartalmaznak. Az AliExpressnél otthont kínáló üzletek nagy része kínai vállalat, amely építőanyagokat és termékeket értékesít Európába, az Egyesült Államokba, Ausztráliába vagy Afrikába. Egyesek akár testre is szabhatják a projektet azáltal, hogy tervrajzokkal látják el őket.

Nem szokványos megoldás az otthon berendezésére, de az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés a kis házak iránt: tévéműsorok, YouTube csatornák, sőt könyvek is megmutatják, milyen előnyökkel jár az ízlésünkre és szükségleteinkre szabott otthon a természet közepén. . Bár a legtöbb kis ház méretre készül, de ha nem vagy olyan ezermester (vagy nő), vagy ha nem érdekel ez az alternatíva, akkor ez is érdekes lehet, mint inspiráció a saját ház tervezésénél. Vannak igazi csodák.