CZ EN SK

Hogyan találhat termékeket az AliExpress-en

Nagyszerű, ha ilyen nagy számú termék közül lehet választani, de ez egyben nyomasztó is lehet. Szeretne termékeket találni az AliExpressen, ami biztosan jól fogy? Az üzlete nyertes termékeinek megtalálásához és ellenőrzéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

1. Tekintse meg a legkelendőbb AliExpress termékeket (legkeresettebb)

Ha ihletet keres a termékek kereséséhez, az AliExpress honlapja általában bemutatja a saját termékeit. legkelendőbb termékek. A "Legjobb értékelések" oldal a legnépszerűbb és legkelendőbb listákat is kiemeli mind a 13 kategóriában.

Keresse meg azt a kategóriát, amely a legrelevánsabb az Ön e-kereskedelmi területén, ahol átfogó képet kaphat ami most jól fogy.

2. Szűrje le a keresési eredményeket az AliExpressen

Részletesebb felméréshez lépjen a vállalkozása szempontjából leginkább releváns kategóriához vagy alkategóriához. Vagy keressen egy releváns kulcsszót.

Valószínűleg több ezer termék jelenik meg, így szűrőkkel szűkítheti a lehetőségeket. Keressen termékeket az AliExpressen szűrők használata nélkül lényegesen tovább tart!

Az AliExpress legnépszerűbb termékeinek megtalálásához rendezze az eredményeket a „Rendelések” és ne a „Legjobb egyezés” szerint. Így a legmagasabb eladási rekordokat fogja látni.

Meg kell azonban jegyezni, hogy gyakran az olcsóbb termékeknél van a legtöbb rendelés. A jövedelmezőség tekintetében minimális árazási paramétereket állíthat be, hogy megtalálja azokat a tételeket, amelyeknél jelentős nyereséget érhet el.

Igényeitől függően fontolóra kell vennie további szűrők használatát: minimum négycsillagos termékértékelés; ingyenes szállítás, feladási ország.

3. Kritériumok, amelyekre figyelni kell az AliExpress esetében

Mostantól böngészhet a szűrt eredmények között, amíg nem talál valami megfelelőt az üzletének. Mert szám szerint rendezted őket megrendelések esetén biztos lehet benne, hogy a legjobb termékek kereskedelmi vonzerővel bírnak. Érdemes azonban odafigyelni azokra a listákra is, amelyek a következőket tartalmazzák:

  • Részletes termékleírások
  • Lenyűgöző termékfotók
  • Kiváló vásárlói vélemények – importálható az online áruházába
  • E-csomag kézbesítés – általában gyorsabb, és gyakran követési információkat is tartalmaz
  • Jó válaszadási arányú szállítók

Hasznosak lesznek később, amikor termékeket értékesít, és ügyfélszolgálatot nyújt.