CZ EN SK

AliExpress kívánságlista: mi ez, és hogyan hozhatja ki a legtöbbet belőle

A kívánságlista elengedhetetlen eszköz, ha az AliExpress-en szeretne vásárolni. Célja, hogy kedvenc termékeinket tároljuk, hogy kéznél legyenek, amikor a vásárlás mellett döntünk. Ma elmagyarázzuk, hogyan működik, és hogyan hozhatja ki a legtöbbet belőle.

Kívánságlista: hogyan működik

A kívánságlistával való kezdés nagyon egyszerű. Az AliExpress böngészése közben magából a hirdetésből is felvehetjük a nekünk tetsző termékeket. Ha számítógépről böngészünk, akkor megkeressük a "kívánságlistához ad" gombot. Ha létrehozott mappákat, akkor kiválaszthatja, hogy melyikbe szeretné menteni.

Ha mobilalkalmazásból nézi az AliExpress-t, akkor csak az alábbi képen látható szívecskéket kell keresnie, és a termék automatikusan felkerül a kívánságlistára. Ebben az esetben nem tudja kiválasztani a célmappát, az az alapértelmezett listába kerül elmentésre. Ha azt szeretnénk, hogy a termékek listákkal legyenek elválasztva, és csak a mobilalkalmazást tudja használni, akkor az általános listából áthelyezheti a termékeket a kívánt mappába. Később elmagyarázzuk, hogyan kell ezt megtenni.

Hozzon létre mappákat a kívánságlistában

Az AliExpress már egy ideje különféle mappákat hoz létre kívánságlistán belül. Ez egy jó módja annak, hogy rendszerezzük kedvenc termékeinket, és gyorsabban elérjük azokat. Ezenkívül ezek a mappák privátak is lehetnek, így csak Ön láthatja őket, vagy közzéteheti őket, így bárkivel megoszthatja őket, és mások láthatják az Ön által talált termékeket. Ha új mappát szeretne létrehozni a kívánságlistán, egyszerűen lépjen a kívánságlistára a számítógépén, és kattintson arra a helyre, ahol a "+ kívánságlista létrehozása" van írva. Megjelenik egy lap, ahol megadhatja a mappa nevét, és azt, hogy nyilvános vagy privát legyen.

Termékek áthelyezése vagy eltávolítása a listáról

Mint már említettük, a számítógépen kiválaszthatunk egy célmappát, de az alkalmazásból az alapértelmezett listába kerül. Mindkét esetben a termékek nagyon könnyen áthelyezhetők egyik listáról a másikra. Csak lépjen be a kívánságlistába és lépjen az áthelyezni kívánt termékhez, és nézze meg a termék jobb oldalát, ahol megtalálja a lehetőséget, hogy áthelyezze a termékeket egy másik listára, vagy törölje a kívánságlistáról. A mobilalkalmazásból is hasonló a szolgáltatás, rámegyünk a termékre és rákattintunk 3 pontra, amit megmutatunk. Megjelenik egy menü, amely lehetővé teszi a termék törlését vagy áthelyezését a kívánságlistánk másik mappájába.