CZ EN SK

Fizetési módok az AliExpressnél

Az AliExpress a világ egyik legnépszerűbb piaca a rendkívül alacsony áron elérhető termékek hatalmas számának köszönhetően. Az AliExpress üzleti modellben a szállító platformján elérhető minden termék megtalálható. Ezek a szállítók választhatnak, hogyan akarnak a felhasználóknak fizetniük kell vásárlásaikért, ezért az AliExpressen használt fizetési módok termékenként változhatnak a másik (eladótól függően).

Ebben a cikkben megvitatjuk az AliExpressen elérhető különböző fizetési módokat, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek – mindaddig, amíg az eladó ezt aktiválta a fizetési lehetőségei között.

Milyen fizetési módok érhetők el az AliExpress-en?

Az AliExpress által kínált fizetési módok különböző módok a platformon található tételek fizetésére. Bár az AliExpress fizetési módok széles skáláját kínálja, beleértve a legnépszerűbbeket és a legnépszerűbbeket nemzeti és nemzetközi szinten minden kiskereskedő dönthet úgy, hogy aktiválja azokat, amelyeket szeretne saját üzletéhez a platformon.

Hogyan lehet megtudni, hogy mely fizetési módokat fogadja el az AliExpress?

Az AliExpress vásárlásakor ellenőrizheti a bármely eladó által elfogadott fizetési módot a címen felület. Ehhez kattintson a „Összes fizetési mód megjelenítése” lehetőségre a rendelés befejezése előtt. (minden fizetési mód megjelenítése).

Minden AliExpress viszonteladó személyesen választhatja ki a fizetési módokat, amelyeken keresztül a felhasználók megtehetik vásárolja meg termékeit, így ellenőriznie kell, milyen fizetési lehetőségeket kínálnak.

Milyen fizetési módok érhetők el az AliExpress-en?

Tovább soroljuk és elmagyarázzuk az AliExpress fizetésre kínált fizetési módok mindegyikét alkalmazáson belüli vagy online platformon történő vásárlások.

AliPay AliExpress

Az AliPay az AliExpress saját fizetési módja, amelynek célja a fogyasztók és az ajánlatok védelme bizonyos promóciós ajánlatok nagyon vonzó kedvezményekkel. Ha AliPay-en keresztül fizet, a pénzt visszatartják, amíg meg nem kapja terméket, és nem erősíti meg, hogy minden rendben van.

Ez az AliExpress biztonsági rendszer csak bankkártyás fizetéshez érhető el, és ugyanezt kínálja olyan előnyök, mint a speciális online fizetési átjárók, például a PayPal.

A szolgáltatás érdekessége az AliPay Bónusz program, amelyen keresztül spórolhat majd ezt az egyenleget az AliPay-en keresztül történő további vásárlásokhoz használja fel.

Hitel- és betéti kártyák

Az online fizetés legelterjedtebb módja továbbra is a bankkártyás fizetés, legyen az hitel- vagy betéti fizetés. Az AliExpressnél teljes nyugalomban fizethet ezzel a típusú kártyával, mivel a platform integrált fizetési környezetet kínál biztonsági titkosítással, amely garantálja a sértetlenséget és az adatvédelmet a kártyaadatok (szám, dátum) megadásakor lejárati dátum és CVC-kód).

Fizetés kézbesítéskor

Az AliExpress nem kínál utánvétes fizetési módot. A kínai platformszállítók nem kínálnak utánvétet fizetési lehetőségeik keretein belül, így szinte lehetetlen olyan termékeket találni, amelyek ilyen módon megvásárolhatók

Az utánvétes fizetés egy elavult fizetési mód, amelyet ritkán használnak az e-kereskedelemben – a magas kockázatot jelent mind a vevő, mind az eladó számára.

Banki átutalás

Bár az AliExpressnél lehetséges banki átutalással fizetni, ennek a lehetőségnek számos hátránya van, amelyek jobb módja a fizetés elkerülésének.

Az AliExpress banki átutalással történő fizetés fő hátrányai:

  • A banki átutalás csak 20 dollár feletti megrendelés esetén használható az AliExpressen.
  • A fizetést dollárban kell teljesíteni.
  • A fizetéshez nemzetközi átutalás szükséges, mivel a legtöbb AliExpress viszonteladó Kínában található. A bankok jutalékot számítanak fel az ilyen típusú átutalások esetében, és ezért a teljes vásárlási költség lényegesen magasabb lehet.
  • Az eladónak az áru kiszállításához szükséges idő hosszabb lesz, mint más módszerekkel, mivel muszáj lesz várja meg az átutalás beérkezését (nemzetközi átutalás esetén ez a folyamat több napig is eltarthat).

Egyéb fizetési módok az AliExpressnél

Az AliExpress más fizetési módokat is elfogad, amelyek többsége az országban népszerű fizetési módokhoz kapcsolódik. mint a Mercado Pago Mexikóban vagy a Boleto Brazíliában.

Az AliExpress által elfogadott alternatív fizetési módok közül néhány:

  • Webmoney
  • Doku
  • Boleto
  • Mercado Pago
  • Giropau