CZ EN SK

ÁTTEKINTÉS Eleglide M1 Plus: Hegyi elektromos kerékpár 100 km-es hatótávval és fantasztikus 750 €-os áron!

Az Eleglide M1 Plus hegyi e-bike erős motorral, nagy cserélhető és könnyen eltávolítható akkumulátorral, tekintélyes 21 sebességes sebességváltó rendszer. A próbaidőszakban már a kezdetektől a rendelkezésünkre állt egy kerékpár A fő dolog, amit a gyártó nagyon népszerű áron kínált, 749,99 € volt.

Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek hazánkban, Szlovákiában. Csak a robogókon elektromos motorral szerelt mountain bike kategória a legnépszerűbbek közé tartozik. Nem csoda, hogy a hegyi kerékpárok (villanymotor nélkül) a legnépszerűbbek. Tartósak és megfelelőek szinte bármilyen terepre. Akár a városban, akár az erdőben szeretne elmenni valahova, a mountain bike-okkal semmi gond. Sok A modellek annyira népszerűek, hogy gyakran elfogytak.

A felülvizsgálatban szerepel az Eleglide M1 Plus modell, de van "Plus" felirat nélküli modell is, sőt, összecsukható Eleglide M1 modell is. Az ismertetőt a Geekbuying biztosította, ahol ma 749,99 euróért vásárolhatja meg. Később azonban az ár 800 euróra emelkedik szóval ha érdekel, ne habozz és rendeld meg mielőbb. Ha megteszi, az üzlet elküldi Önnek az EU raktárából, és Ön is gyorsan és egyben érkezik díjfizetés vagy hosszadalmas vámnyomtatványok kitöltése nélkül.

Az Eleglide M1 Plus elektromos kerékpár semmilyen módon nem sérti a KRESZ-t. Az elektromos autója meg tudja tisztítani elektromos meghajtás elérheti a 25 km/h sebességet, a kerekek fényvisszaverő elemekkel vannak felszerelve és így tovább.

Még két különböző típusú kormányod is van. Azok közül választhat, amelyeknek van egy forgó eleme az aktiváláshoz villanymotor és a "klasszikusból" fix. Ebben az esetben az elektromos motor automatikusan bekapcsol, amikor észleli, hogy Ön az pedálra szálltak.

Eleglide M1 PLus csomagolás és feldolgozás

A futár egy dobozban szállítja Önnek a kerékpárt. Az M1 Pluszunk félbe volt hajtva. Először újra össze kell szerelned kormány és első kerék. Aztán persze pedálok és fény. Azonban minden benne van a csomagban, és van egy világos útmutató is, amelyben megtalálja a pontos eljárást. Az első út előtt ne felejtse el meghúzni az összes csavart, és valószínűleg beállítani fékekre is szükséged lesz. Ha nem tudja, hogyan, bármelyik jó kerékpárszerviz segít ebben.

Kivitelét tekintve az ELEGLIDE M1 Plus nagyon tetszett nekünk. Matt fekete alumínium kerettel rendelkezik, szép grafikával tűzdelve zölden élő keresztekből és céglogókból. Ugyanezt a kialakítást találja az akkumulátoron, amely a kereten található. A jó hír az, hogy nincs beépítve, így könnyen cserélhető vagy egyszerűen magaddal viheted és otthon töltheted.

Az egyetlen dolog, amit annyira nem szerettünk, az ún Kábelkezelés. Az elakadt kábelek csekély kockázatot jelentenek vezetés közben növekedés. Az első út előtt kábelkötegelőkkel rögzítheti őket.

Manapság sok elektromos robogóban és kerékpárban fedélzeti számítógép található kijelzővel, amely jelzi a számot megtett kilométerek, vezetési idő, aktuális sebesség és így tovább. Az Eleglide M1 Plus-szal meg kell elégednie akkumulátor állapotjelző és energia üzemmód kapcsoló. Ez sajnos minden.

Egy kis készüléken lehetőség van az üzemmódok fokozatos megváltoztatására a villanymotor teljesítményének megfelelően. Összesen öt módod van. Tíz a legalacsonyabb kerékpár 6 km/h-val indul, a legmagasabb üzemmódban 25 km/h sebességgel fog haladni. Ugyanazon a készüléken kapcsolja be az eleje is, nagyon erős fény. Felhívjuk figyelmét, hogy a csomag nem tartalmaz hátsó lámpát, amelyet külön kell megrendelni.

A gyártó által biztosított ülés kellően puha, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem egy tervezett kerékpárból származik időseknek. A pedálok műanyagból készültek, de a műanyag "jobb" változata. Vezetés közben nem éreztem, hogy eltörhetnének vagy más módon sérült.

Eleglide M1 Plus: Vezetési jellemzők

Az ELEGLIDE M1 Plus modell 27,5 hüvelykes kerekekkel egy hegyikerékpár, amely igazán alkalmas bármilyen terepre. Nem jártál rosszul a réten, az erdőben vagy aszfaltozott úton. Határozottan ne a legigényesebb nagy sebességű ereszkedéshez használja, hanem a hétköznapi kerékpározáshoz épp elég.

A villanymotor és a nagy akkumulátor mellett egy kiváló minőségű 21 sebességes váltórendszer is gondoskodik a kényelmes utazásról, melynek köszönhetően kezelhető sőt mászik anélkül, hogy le kellene ülnie. És az a tény, hogy az elektromos motor azonnal segíteni fog, amint úgy érzi, hogy elkezdte pedálozni szintén nagy segítség. A versenyképes ADO A26-nál a villanymotor akár 7 km/h sebességről is bekapcsolható, ami nem teljesen ideális, főleg meredek emelkedőn.

Az Eleglide M1 Plus legfeljebb 190 cm magas személyek számára készült. Ha magasabb vagy, akkor lehet, hogy nem lesz olyan kényelmes az utazás biztosra veszi. Összességében élveztem az utazást az M1 Plus-on. Igaz, hogy nem tartozom azok közé, akiknek biciklijük van mint a másik láb, de tökéletesen sikerült neki az utazás akár a városban, akár a réten, ahová a kutyánkat sétáltatjuk.

A kerékpárban nincs nyomatékérzékelő, ami azt jelenti, hogy az elektronika viszonylag egyszerű. De ennek nem kell fájnia. Minél kevesebb az elektronika, annál kevesebb dolog fordulhat elő. Amúgy a villanymotor kb. után kezd működni félsebességű pedálok. Először furcsának tűnt, de két kilométer után már tudtam, hogy pontosan mikor várja meg a teljesítményt és mikor nem.

Eleglide M1 Plus: Akkumulátor és tartósság

Az ELEGLIDE M1 Plus modell a legnagyobb akkumulátor-élettartamot kínálja a három innováció közül (M1, M1 Plus és F1). Tartalmazza a 12.5 Ah akkumulátor, ami több, mint a legtöbb hasonló elektromos kerékpár ebben a kategóriában. ELEGLIDE mondja hogy több mint 100 kilométert tesz meg egyetlen feltöltéssel, de a valóságban körülbelül a felével számol. Hacsak nem mérsz 40 kiló és nem a legalacsonyabb erővel vezetsz.

Az akkumulátor egy praktikus rendszerrel rögzíthető a kerethez. Még a mellékelt kulcsokkal is lezárhatja, hogy megakadályozza a lopását. Az a tény, hogy leválasztható a vázról, fantasztikus hír mindazoknak, akik félnek attól, hogyan töltsék fel a kerékpárt, nem hajtható félbe. Egyszerűen lekapcsolja a bicikliről, és hazaviszi anélkül, hogy bicikli maradna a garázsban vagy a pincében.

Az akkumulátor 0%-ról 100%-ra való teljes feltöltése kevesebb mint 5 órát vesz igénybe, ami kiváló érték. A kerékpár tehát teljesen fel lesz töltve akár munkahelyen, akár iskolában vagy.

Eleglide M1 Plus: Ár

Az ELEGLIDE M1 Plus a Geekbuying üzlet által piacra dobott újdonsághármas része, amely az üzemeltetést is lefedi az egész társaságot. A cég rengeteg pénzt fektet a fejlesztésbe és a forgalmazásba, így számíthat arra, hogy otthon lesz a bringája nagyon gyorsan érkezik, és ami a legfontosabb, további díjak fizetése nélkül. Más szóval - a boltban látható ár postaköltséggel együtt végleges.

3 munkanapot vártunk a bringára ​​és már a szerkesztőségben tudtuk kipakolni és összerakni. A Geekbuying üzletben megteheti Vásárolja meg az M1 Plus modellt kedvezményes áron, 749,99 €-ért, kedvezményes kupon használata nélkül. Az M1 s modell is elérhető alacsonyabb kategória, ami az alacsonyabb, mindössze 599,99 eurós árban is megmutatkozott.

Eleglide M1 Plus: Ítélet

Ha olcsó, villanymotoros mountain bike-ot keres, az ELEGLIDE M1 Plus fantasztikus választás, kiváló ár-érték arányával. Nyilvánvaló, hogy meg kell elégednie bizonyos kompromisszumokkal. A felfüggesztés nem olyan jó, mint a sokkal drágább modelleknél, hiányzik belőle a valódi kijelző és a hasonló részletek. Összességében azonban a kerékpár nagyon jól van összerakva, és biztos vagyok benne, hogy igaz lesz rád kiszolgálni.

A bicikli egyenes úton, de aszfaltozatlan erdei vagy réti utakon is hallgatni fog. Minden pedállövésnél Egy erős motor segít, ami bizonyos helyzetekben megfizethetetlen. Versenyét makett formájában is megemlítjük ADO A26, amit mi is átnézünk. Az ELEGLIDE jobban működik, bár olcsóbb.

Ajánlanám neked? Egyértelműen. Ha nem vagy kemény kerékpáros, akkor élvezni fogja, és a kerékpározás boldoggá tesz szórakozz jobban, mint valaha.

Forrás: https://androidportal.zoznam.sk/recenzie/