CZ EN HU

FIIDO D2S: Az elektromos kerékpár, amelybe teljesen beleszeret

Kipróbáltuk a FIIDO D2S-t – egy praktikus elektromos kerékpárt, amely minden utazást kellemesebbé tesz.

Az elektromos járművek, legyen szó robogóról vagy kerékpárról, népszerű módja lett Szlovákiában, hogyan lehet kellemesebbé tenni az A pontból B pontba való közlekedést.Ez különösen abban a városban hasznos, ahol vannak annál nagyobb a távolság a helyek között, ahol lennie kell. A robogók kiváló választás, de a a hosszabb távolságok már nem annyira megfelelőek, a használat közbeni kényelemről nem is beszélve.

Egy nagyon praktikus FIIDO D2S elektromos kerékpár modellt kaptunk a kezünkbe és a lábunkba, ami ésszerű áron Az ár kiváló tulajdonságokat, minőségi konstrukciót és kényelmesebb utazást kínál. Kerékpár mert bárkit 120 kg-ig képes kiszolgálni, 25 km/h-s sebességet fejleszt és összességében eléri tisztán elektromos hatótávolság 20-35 kilométer. Természetesen a használati módtól és a tereptől függően. Ha pedálokkal segíti a kerékpárt, 40-50 kilométeres területet érhet el. Nagyon lenyűgöző.

FIIDO D2S: Tervezés

Ár: 453,99 € | Kupon: LAAU6Y9P | Elérhetőség: EU raktár

A FIIDO D2S két színben kapható. Természetesen összecsukható, ezért nagyon kompakt. Alkalmas például autóba "pakolásra", majd kipakolásra azon a helyen ahol szállni tervez, nem nem akarsz járni, ill. autót vezetni.

A kerékpár alváza strapabíró alumíniumból készült, melyre 16 colos gumik vannak rögzítve. Mindkét keréken megtalálja a fékrendszert, ami nagyon fontos a leggyorsabb és legbiztonságosabb fékezéshez. Nagy öröm lesz az is, hogy elöl és hátul LED-es lámpa van, ami szintén a korai utazás során segít reggel vagy később délután.

A FIIDO egyre kevésbé ismert gyártó Szlovákiában, de miután kapcsolatba kerültem a FIIDO D3-mal és D2S-sel, nyugodt lelkiismerettel tehetem. azt mondani, hogy szilárdan hiszek abban, hogy ránk is kiterjed. Arról, hogy a cég valóban Nyugatra próbál betörni a piacot néhány biztonsági elem bizonyítja. Megemlítem például az akkumulátort, ami a kerékpár vázába van beépítve. Számos rendszer védi, amelyek folyamatosan figyelik a túlmelegedést, a túltöltést és így tovább. Ez nagyon sok élettartamának megőrzéséhez fontos, ami azért is szükséges, mert az akkumulátor nem cserélhető.

FIIDO D2S: Berendezés

Ár: 453,99 € | Kupon: LAAU6Y9P | Elérhetőség: EU raktár

A FIIDO D2S egy 250 W-os motort kínál, amely 25 km/h maximális sebesség elérésére képes, és akár 25 fokos lejtőket is képes kezelni. A maximum tehát nem dönti meg a rekordokat, de a teszt alatt nem éreztem, hogy nagyon lassan mennék.

Ahogy fentebb említettük, a 7,8 Ah-s akkumulátor akár 50 kilométeres hatótávolságot is kínál a használattól függően, a súlyod és a terepen. 0%-ról 100%-ra töltheted 5 óra alatt, ami a valósággal megegyezett.

Természetesen a felszereléshez tartozik még egy állítható magasságú nyereg, kormány, amit te is tudsz igény szerint beállítva, és ami szintén meglepett a 6 sebességes Shimano fokozattal az emelkedőn való mászáshoz. A hegyeket sok kerékpáros nem szereti. A mászás megkönnyítésének lehetőségével mondhatom ezt Shimano fogaskerekek és villanymotor kombinációját használva nem jelentett gondot számomra minden hegy. Nem mintha nem tudnám megcsinálni nélküle, de mindenképpen növelte a kényelmet.

A kormányon található egy egyszerű kezelőpanel, amely megmutatja, hogy mennyi akkumulátorral rendelkezik és lehetővé teszi az elektromos motor csatlakozási módjának megváltoztatását. Összesen 3 szint áll rendelkezésre, amelyek szerint osztva a villanymotor adott beállítás mellett nagy fordulatszámot tud kifejleszteni.

Magának a kerékpárnak a gyorsulását a kormány jobb oldalán elhelyezett forgó mechanizmus szabályozza. A fékek már klasszikusan magukra a kormányra vannak rögzítve.

A kerékpár természetesen összecsukható, ami talán a legerősebb oldala ennek a modellnek. Összecsukható kompaktabb "csomagba", mint a gyártó többi modellje. Ezt különösen a kisebb járművek tulajdonosai fogják értékelni bőrönd, ill. akik egyszerűen nem akarnak túl nagy kerékpárt cipelni.

FIIDO D2S: Megéri megvenni?

A FIIDO D2S ideális megoldás városi transzferekhez, gyors vásárláshoz vagy nyaraláshoz. Nagyon megköszönném, ha például nyaralni lenne valahol ez a bringám, és lehetne kényelmes vezetni a tengerparton vagy felfedezni a várost anélkül, hogy izzadna, mint bent A hétköznapi kerékpározás szokás.

Strapabíró felépítése, praktikus funkciói, elegendő teljesítménye / hatótávolsága és különösen kedvező ára teszik ezt praktikus választás mindenkinek, aki hasonló "közelítőben" gondolkodik. Számunkra a FIIDO D2S egyértelmű TOP választás az árkategóriában 500 €-ig. Ha pénzt szeretne megtakarítani, ne felejtse el felhasználni LAAU6Y9P kuponunkat, ami további 14 euróval csökkenti az árát.

Hozzáteszem a bringát az EU raktárból rendeltük, ahonnan pár napon belül meg is érkezett. Nem kell plusz áfát vagy egyéb díjat fizetni.

Forrás: https://androidportal.zoznam.sk/recenzie/